Ingredients
Per 4
persones
-
Macarrons
(70 g/per
cap)
-
Ceba
(Una grosseta)
-
Dos
alls
-
Salsa
de tomātiga (1 Tassó dels d'aigua, ple)
-
Carn
capolada de porc i vedella: 150 g de porc i 50 g de
vedella.
-
Oli, sal,
pebre.
-
Formatge
ratllat.
-
Beixamel.
Per la
beixamel
|
Manera
de fer-ho
-
Bullir
els macarrons al dente (Uns 10 minuts).
-
Els
passos següents, sofregir la ceba..., etc. els podem
fer o bé dins una cassola que pugui anar al forn o bé en
un altra recipient i desprčs abocar-ho tot dins una palangana de
forn, per gratinar i treure a taula.
-
Sofregir la ceba ratllada petita amb els alls sencers, que,
en ser torrats, retirarem.
-
Afegir-hi la carn capolada i sofregir-la, fins a ser cuita.
-
Afegir-hi
la tomātiga fins que sigui cuita i quedi una salsa espessa.
-
Finalment,
mesclar-hi els macarrons i remenar-ho tot junt, ben remenat;
aplanar-los amb l'espātula.
-
Fer la
beixamel com s'ha explicat (salses) i tirar-la pel damunt, ben
repartida.
-
Espolsar-hi formatge ratllat. Gratinar-ho al forn fins que
faci una crosta cruspida.
-
Servir-los.
|